Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Teemu Holappa

Olen 44-vuotias frisbeegolfin kisaaja Kempeleestä. Ensi kosketukseni lajiin tapahtui heinäkuussa 2010, kun juhlistimme synttäreitäni Toppilassa velipoikieni ja Miika Mujusen kanssa. Ja kuinka ollakaan lähes koko porukka oli heti koukussa lajiin.

Ensimmäisen kisavoittoni saavutin vajaan vuoden kuluttua lajin aloituksesta Kotipizza open -kisassa Toppilassa. Lähdin melko nopeasti kisaamaan myös ulkomaille ja Hollannissa saavutin Ama-sarjan kolmannen sijan vuonna 2012. Koska aloitin lajin harrastamisen jo varttuneemmalla iällä, kilpailusarjani vaihtui varsin nopeasti avoimesta MP-40 sarjaan. Vuosina 2017 ja 2018 voitin lajin SM-kultaa sekä paikan vuonna 2018 EM-kisoihin Kroatiaan, jossa saavutin 9. sijan. Tavoitteitani ovat, että pysyisin terveenä mahdollisimman kauan ja että pystyisin treenaamaan ilman vastoinkäymisiä sekä se tärkein eli kolmas Suomen mestaruus.

Pikkaralan radat ovat ehdottomasti Oulun seudun monipuolisimmat ja ne ovat parhain paikka lajin treenaamiseen (iso suositus). Pikkaralan puitteet ovat erinomaiset ja ratojen ylläpito pelaa 👍. Pikkaralassa järjestetään myös talviliiga, jota porukka odottaa aina innokkaasti; tästäkin iso 👍 Pikkarala Frisbeegolfille.

This div height required for enabling the sticky sidebar