Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Tek-radan esittelyvideo

Skyblue Disc Golfin ratatrilogia Pikkaralan radoista on saatu valmiiksi; tällä kertaa julkaistaan sen kolmantena teoksena Tek-radan video. Aikaisemmin tänä kesänä on julkistettu sekä Ama- että Pro-ratojen esittelyvideot. Lajin harrastajat ovat ottaneet tämän kesän aikana Tek-radan ”omakseen”. Kun harrastajilta on kysytty kommentteja Tek-radasta, lähes poikkeuksetta he ovat kertoneet pitävänsä radasta hyvin paljon.

Tek-radan videolla esiintyvät Skyblue Disc Golfin Mika Yli-Saukko-oja ja Pikkarala Frisbeegolfin Jaakko Alatalo. Jotkut ehkä muistavat, että Mika heitti äskettäin eaglen OFS:n viikkokisassa Tek-radan väylällä #9, joten onnistuukohan Mikalla sen uusinta radan esittelyvideolla. Jaakko on ollut suunnittelemassa Tek-radan väyliä, joten hän hyvin tietänee, miten niillä heitetään.

Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaaja Jenni Eskelinen ja Skybluen Mika esittelevät asiantuntevasti Tek-radan väylät, kertovat väylien mahdollisia heittovaihtoehtoja sekä kommentoivat nähtyjä heittoja. Jenni ja Mika myös kertovat, mitkä väylät ovat heidän Tek-radan suosikkiväyliään. Tek-radan suosikkiväylästä on järjestetty käyttäjien äänestys, jolloin suosikiksi valittiin väylä #13, kun taas väylä #9 jäi kakkoseksi vain yhden äänen erolla.

Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen rakennetta muutetaan siten, että jatkossa ratoihin liittyvät asiat, kuten ratakartat, väyläkuvaukset ja ratojen esittelyvideot löytyisivät netistä mahdollisimman helposti. Ratojen kaikki kolme esittelyvideota löytyvät jo nyt nettisivujen Radat alimenusta (täältä).

Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Jenniä, Mikaa, Kimmoa ja Anttia Tek-radan ratavideon korkeatasoisesta kuvaamisesta ja/tai selostuksesta sekä toivoo, että harrastajat ja kisaajat nauttivat tästäkin mainiosta esittelyvideosta.

This div height required for enabling the sticky sidebar