Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Tiipaikkojen ympäristöjen tasoittelutalkoot 10.10. klo 9.00 alkaen

 Pikkarala Frisbeegolf järjestää kolmannet ja tämän vuoden viimeiset talkoot lauantaina 10.10 klo 9.00 alkaen. Radat otettiin ilmaiseen testikäyttöön syyskuun puolivälin jälkeen. Saamamme palaute radoista on ollut erittäin positiivista ja lähes kaikki ovat pitäneet ratoja hyvin onnistuneina. Hyviä väylien kehitysehdotuksia ja palautetta on saatu ja olemme jo niitä osittain toteuttaneet.

8. vaylan kori

Talkoiden kohteena on tiipaikkojen ympäristöjen tasoittaminen parempaan pelikuntoon. Toisena kohteena on väylien ja koripaikkojen ympäristöjen parantaminen levittämällä haketta väylien muutamiin kohtiin. Pyrimme siihen, että mönkijän lisäksi käytössä olisi traktori, jonka avulla tiipaikkaympäristöjen tasoittaminen ja hakkeen kuljettaminen onnistuvat nopeasti. Edellisten talkoiden tapaan talkootyö noteerataan seuraavalla tavalla per talkoolainen: kaksi ilmaista testipäivälippua per talkoopäivä. Ilmaisten testilippujen voimassaoloaika on kauden 2016 loppuun saakka.

 Voidaksemme paremmin suunnitella talkoita ja noteerata talkoolaisten radankäyttöoikeuksia pyydämme, että informoit etukäteen talkoo-osallistumisestasi. Voit aloittaa talkoot itsellesi sopivaan aikaan, siis myös myöhemmin kuin klo 9.00. Aikaisempien talkoiden tapaan tarjolla on makkaranpaistoa ja juotavaa.

Pikkarala Frisbeegolfin ratojen sijainti selviää nettisivujen kotisivun oikeasta sivupalkista:

http://www.pikkaralanfrisbeepuisto.fi/

Yhteyshenkilö:. Jukka Karjalainen, puh. 040 5568974

Tervetuloa talkoisiin.

This div height required for enabling the sticky sidebar