Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Topcon Healthcare Solutions Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyökumppaniksi

Topcon Healthcare Solutions EMEA (THS) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2020 – 2022. THS tukee yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa.

THS:n emoyhtiö Topcon on japanilainen pörssiyhtiö, jonka liiketoiminta kattaa kaikki mantereet globaalisti. THS valmistaa ja myy silmäterveyden ohjelmistoja globaalisti. Asiakkaita ovat ensisijaisesti optikkoketjut ja silmäsairaalat.

THS EMEAn pääkonttori on Oulun ydinkeskustassa, mistä käsin sekä valmistetaan yhtiön viimeisintä pilviteknologiaa että hallinnoidaan Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan markkinoita. THS tarjoaakin oululaisille IT-alan osaajille erinomaisen mahdollisuuden päästä lääketieteen tekniikan näköalapaikalle. Lisäksi Oulussa työskentelevillä asiantuntijoilla on mahdollisuus vierailla tai käydä työkomennuksilla THS:n pääkonttorilla New Jerseyssä, josta on vain parikymmentä kilometriä Manhattanille, ja konsernin pääkonttorilla Tokiossa.

Pikkarala Frisbeegolf on hyvin tyytyväinen solmitusta jatkoyhteistyöstä THS:n kanssa. Pikkarala Frisbeegolfin Pro- ja Ama-ratojen pysäköintipaikan lähellä sijaitsevan harjoituskoripaikan yhdessä korissa sekä nettisivujen Kumppanit-sivulla ovat THS mainokset/logot.

This div height required for enabling the sticky sidebar