Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Turvallinen pysäköinti Pikkaralassa

Pikkarala Frisbeegolfin radoilla järjestetään vuosittain useita kilpailuja, joissa osanottajien ja katsojien autojen määrä ylittää Pikkarala Frisbeegolfin rata-alueen pysäköintipaikan kapasiteetin. Tämän ohjeen tarkoitus on opastaa auton pysäköijää riskittömään parkkeeraamiseen kilpailujen yhteydessä. Kannattaa muistaa, että pysäköijä itse aina vastaa autonsa turvallisesta ja riskittömästä pysäköinnistä.

Kuva: Riskialtista pysäköintiä Haukka-ahontiellä syksyllä 2015

Pikkarala Frisbeegolfin parkkipaikalle mahtuu n. 40 autoa, kun niiden pysäköinti tehdään suunnitelmallisesti. Esimerkiksi Lizotte Fantasy Doubles Tourin Pikkaralan kisaan osallistuu yli 100 kilpailijaa ja sen lisäksi katsojia arvioidaan saapuvan muutamia kymmeniä, joten kaikki autot eivät tulle mahtumaan pysäköintialueelle. Pikkarala Frisbeegolf pyytää kisaajia ja katsojia saapumaan kimppakyydillä kisaan, jotta pysäköinti ei aiheuttaisi ongelmia.

Kuva: Suositeltuja tienvarren pysäköintipaikkoja

Niille kisaajille ja katsojille, jotka eivät saavu kisapaikalle ensimmäisten joukossa, suositellaan, että he pysäköivät autonsa Vesiasemantien varteen; Vesiasemantie sijaitsee väylien #9 ja 10 välissä ja on OB-aluetta. Sopivia paikkoja ovat Vesiasemantien alkuosa WC-rakennuksen ja väylän #14 tiipaikan tienoilla sekä Vesiasemantien reuna väylän #9 Pro-radan ja Ama-radan tiipaikkojen välillä oheisen kuvan mukaisesti. Pysäköityäsi autosi voit vajaata tuntia ennen kisan alkamista varovasti kävellä frisbeegolfrata-alueen läpi kisarakennuksen luokse ottaen huomioon alueella mahdollisesti olevat frisbeegolfaajat.

  Kuva: Vesiasemantien reuna

Toinen mahdollinen pysäköintikohta, mutta ei yhtä turvallinen kuin Vesiasematien reuna, on Haukka-ahontie reunusta. Oulusta tultaessa juuri ennen rata-alueen sisäänkäyntiä on mäki, joka estää tehokkaasti näkyvyyttä ja lisäksi sillä tienosalla on nopeusrajoitus 80 km/t. Pikkarala Frisbeegolf suosittelee, että pysäköinti tehdään vain tien toiselle puolelle ja vain Kempeleen suunnasta tultaessa tien oikealle puolelle; Oulun suunnalta saapuvien autoilijoiden tulisi käydä kääntämässä autonsa hiukan kauempana (n. 300 m) Haukka-ahontien ja oikealle kääntyvän tien risteyskohdassa.

Kuva: Haukka-ahontien reuna

Pikkarala Frisbeegolf toivoo ymmärrystä kaikkien yhteiselle asialle, turvallisuudelle, että pystymme yhdessä jo ennakkoon välttämään mahdolliset riski- ja vaaratilanteet.

This div height required for enabling the sticky sidebar