Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vetoomus harrastajille

Hyvät Pikkaralan ratojen frisbeegolfin harrastajat:

Oulun Veden käyttömestari Ville Komulainen on lähettänyt Pikkarala Frisbeegolfille sähköpostiviestin, joka on ohessa.

Pikkaralan rata-alue sijaitsee pohjavesialueella, joten se pitää ottaa huomioon harrastustoiminnassamme. Komulainen toteaa viestissään, että Tek-radan alussa sijaitsevalla alueella on tapahtunut roskaamista. Lisäksi ko. alueella sijaitsevan vedenottamon aidatun alueen sisäpuolelle on menty ilmeisesti kiekkoja hakemaan. Se ei ole sallittua.

Pikkaralan porukka pyytää kauniisti kaikkia alueella kävijöitä noudattamaan ohjeita, että pidetään koko Pikkaralan rata-alue siistinä ja ei mennä aidatulle alueelle, jossa on hälytysjärjestelmä nyt käytössä. Tämä on meidän kaikkien yhdessä hoidattava asia; meidän yhteinen etumme on, että toimimme ko. ohjeita noudattaen. Jos kiekkosi menee vahingossa ko. alueella, se tullaan siirtämään Oulun Veden toimesta aidatun alueen ulkopuolelle. Jos sinulla on roskia, voit laittaa ne rata-alueella sijaitseviin roska-astioihin.

Ohessa Ville Komulaisen viesti asiasta:


Hei!

Voisitko välittää frisbeegolfratanne käyttäjille viestiä seuraavasta asiasta?

Rata sijaitsee erittäin tärkeällä ja kriittisellä Hangaskankaan pohjavesialueella. Alueen pohjavettä käyttävät mm. Pikkaralan alueen asukkaat ja sitä johdetaan myös kanta Ouluun. Normaalitilanteessa pohjaveden pinta ei ole kaukana siitä montun pohjasta, jossa väyliä menee, joten alueella liikkuvien on hyvä tiedostaa millaisella alueella he toimivat. Viime aikoina on ollut useamman kerran havaittavissa, että vedenottamon lähistöllä on tapahtunut roskaamista ja vaikka siellä onkin roskien keräysastioita, kaikki eivät niitä eivät selkeästi ole käyttäneet. Toinen ja vielä vakavampi huomio on, että muutaman kerran on myös Hangaskangas 1:n vedenottamon aidatun alueen sisäpuolella käyty. Aidatulle alueelle meneminen on ehdottomasti kielletty ja mikäli sinne menee frisbeekiekkoja, siirrämme niitä aidan ulkopuolelle aina kun kohteessa käymme.

Ystävällisin terveisin,

Ville Komulainen

Käyttömestari, pohjavedenottamot

VEDEN TUOTANTO JA PUHDISTUS


This div height required for enabling the sticky sidebar