Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuoden 2018 vuosikorttien myynti alkanut

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2018 vuosikorttien myynti on alkanut: niitä voidaan ostaa Powergripin myymälässä ja Ratakadun R-kioskilla. Vuoden 2018 vuosikortin hinta on edelleen sama kuin aikaisempina vuosina, 50 €: tarkempia tietoja vuosikortista ja päivälipuista ja niiden hankkimisesta löytyy tältä sivulta.

Vuosikortti 2018

Vuoden 2018 vuosikortin voi hankkia myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja EPassin liikuntaseteleillä Powergripin myymälässä Oulussa. Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä onko vuosikortin hankkija frisbeegolfseuran jäsen vai ei.

Oululaisten frisbeegolfseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2018 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivulla.

Vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Käteinen/pankkikortti/luottokortti (hinta 50/45 € seuran jäsenelle)
  • Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €)
  • Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € seuran jäsenelle)

Vuoden 2018 vuosikortin haltija saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät jo tässä kuussa hyödyntämään vuosikorttiaan ja ahkerasti kiertämään ratoja.

This div height required for enabling the sticky sidebar