Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuoden 2020 vuosikortit ostettavina

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2020 vuosikorttien myynti on alkanut: mobiilivuosikortin myynti alkoi eilen ja tänään on myös mahdollista hankkia perinteisiä muovisia vuosikortteja, joita myydään Powergripin myymälässä ja Ratakadun R-kioskilla. Vuoden 2020 vuosikortin hinta on edelleen sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden hankkimisesta löytyy tältä sivulta.

Vuosikortti 2020

Vuoden 2020 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin myymälästä Oulussa. Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä onko kortin hankkija frisbeegolfseuran jäsen vai ei.

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2020 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivulla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  1. Käteinen/pankkikortti/luottokortti (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle)
  2. Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälästä
  3. Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle)

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobiiliPay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Vuoden 2020 vuosikortin haltija saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät jo tämän vuoden lokakuussa hyödyntämään vuosikorttiaan ja ahkerasti kiertämään ratoja.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar