Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuoden 2021 vuosikortit ostettavissa

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2021 vuosikorttien myynti on alkanut: sekä mobiilivuosikortteja että perinteisiä muovisia vuosikortteja voidaan nyt hankkia. Muovivuosikorttien myyntipaikka on edelleen Powergripin Oulun myymälä. Vuoden 2021 vuosikortin hinta on sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden ostamisesta löytyy tältä sivulta.

Perinteinen vuosikortti 2021

Vuoden 2021 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälästä. Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä, onko kortin hankkija SFL:n jäsenseuran jäsen vai ei.

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2021 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivuilla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Käteinen/pankkikortti/luottokortti (hinta 50/45 € SFL:n jäsenseuran jäsenelle)
  • Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälästä
  • Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle); vuosikortin haku Powergripiltä.

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobiiliPay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Vuoden 2021 vuosikortin haltija saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät marraskuun alusta lähtien hyödyntämään vuosikorttiaan ja ahkerasti kiertämään ratoja.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar