Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuoden 2022 vuosikorttien myynti alkanut

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2022 vuosikorttien myynti on alkanut: sekä mobiilivuosikortteja että perinteisiä muovisia vuosikortteja voidaan nyt hankkia. Muovivuosikorttien myyntipaikkana on edelleen Powergripin Oulun myymälä. Vuoden 2022 vuosikortin hinta on sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden ostamisesta löytyy tältä sivulta.

Vuoden 2022 vuosikortin haltija saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät lokakuun loppupuolesta lähtien hyödyntämään uutta vuosikorttiaan kiertämällä Pikkaralan ratoja.

Perinteinen vuosikortti 2022

Vuoden 2022 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälästä. Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä, onko kortin hankkija SFL:n jäsenseuran jäsen vai ei.

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2022 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivuilla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  1. Käteinen/pankkikortti/luottokortti (hinta 50/45 € SFL:n jäsenseuran jäsenelle)
  2. Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälästä
  3. Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle); vuosikortti tulee hakea Powergripiltä.

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobiiliPay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar