Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuoden 2023 vuosikorttien myynti alkanut

Pikkarala Frisbeegolfin vuoden 2023 vuosikorttien myynti on alkanut: sekä mobiilivuosikortteja että perinteisiä muovisia vuosikortteja voidaan nyt hankkia. Muovivuosikorttien myyntipaikka on edelleen Powergripin Oulun myymälä. Vuoden 2023 vuosikortin hinta on sama kuin aikaisempina vuosina, 50 tai 45 €: tarkempia tietoja vuosikorteista ja päivälipuista ja niiden ostamisesta löytyy tältä sivulta.

Vuoden 2023 vuosikortin omistaja saa välittömästi käyttöoikeuden Pikkaralan ratoihin, joten uudet vuosikorttilaiset pääsevät lokakuun loppupuolesta lähtien hyödyntämään uutta vuosikorttiaan kiertäessään Pikkaralan ratoja.

Muovinen vuosikortti 2023

Vuoden 2023 vuosikortin voi hankkia myös liikuntaseteleillä Powergripin Oulun myymälästä (HUOM: muovivuosikorttia ei voida hankkia netin kautta liikuntasetelikortilla eikä liikuntasetelimaksuna). Liikuntaseteleillä ostettaessa hinta on 50 € riippumatta siitä, onko kortin omistaja SFL:n jäsenseuran jäsen vai ei.

SFL:n jäsenseurojen jäsenet saavat edelleen 5 €:n alennuksen v. 2023 vuosikorttiin (ei liikuntaseteleillä): ostotilanteessa kortin hankkija kertoo, minkä seuran jäsen hän on. Tarkemmat menettelystä on kuvattu em. nettisivuilla.

Perinteinen vuosikortti voidaan ostaa seuraavilla maksutavoilla:

  1. Käteinen/pankkikortti/luottokortti, hinta 50/45 € (45 € SFL:n jäsenseuran jäsenelle)
  2. Liikuntaseteleillä (hinta on 50 €) Powergripin myymälässä
  3. Maksamalla suoraan Pikkarala Frisbeegolfin tilille (hinta 50/45 € SFL:n seuran jäsenelle); vuosikortti tulee hakea Powergripiltä.

Mobiilivuosikortti voidaan hankkia MobilePay-sovelluksen avulla 24 tuntia vuorokaudessa.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa harrastajille mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar