Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Vuosikorttilistan rekisteriseloste

Monet frisbeegolfin harrastajat ovat sosiaalisen median käyttäjiä, kuten esimerkiksi Pikkarala Frisbeegolfin Facebook-ryhmän jäsenet ja ovat varmaankin huomanneet viimeaikaisen kohun sosiaalisen median käyttäjätietojen väärinkäytöstä. Toukokuun lopussa astuu voimaan EU:n hyväksymä tietosuoja-asetus, joka sisältää tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava.

Pikkarala Frisbeegolf kerää vuosikortin omistajien käyttäjätietoja, joiden perusteista ja käytöstä kerrotaan tässä uutisessa. Pikkarala Frisbeegolfin vuosikorttilistaa käytetään Pikkarala Frisbeegolfin ratojen käyttöoikeuden tarkastamiseen ja siinä tapauksessa, että vuosikortin omistaja on kadottanut vuosikorttinsa ja se löydetään, ts. vuosikortin palauttamisessa sen omistajalle.

Rekisteriseloste

Kun frisbeegolfin harrastaja hankkii Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin, häntä pyydetään antamaan yhteystietonsa, ts. nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mahdollisen frisbeegolfseuransa nimi. Em. EU-asetuksen ja kansallisten säädösten mukaan ko. tiedot muodostavat ”käyttäjärekisterin”, johon siis sovelletaan tietosuojauksen periaatteita. Vuosikortin omistaja antaa em. tiedot vapaaehtoisesti, ts. ainoastaan vuosikortin omistajan nimi ja vuosikortin numero, ovat vähimmäistiedot vuosikortin hankinnassa.

Pikkaralan Frisbeegolfin henkilöt voivat tarvittaessa tarkastaa Pikkaralan rata-alueella, että vuosikortin haltijalla on radankäyttöoikeus, ts. hän on vuosikortin omistaja. Siksi vuosikortin tarkastajalla on käytössään vuosikorttilista, josta hän näkee kaikkien vuosikorttien numerot ja niiden omistajat.

Vuosikortin omistaja voi kadottaa vuosikorttinsa. Jos se löydetään ja toimitetaan Pikkarala Frisbeegolfille, vuosikorttilistan vastuuhenkilöllä (tämän jutun kirjoittajalla) on myytyjen vuosikorttien omistajien yhteystiedot ja hän voi sopia vuosikortin omistajan kanssa sen palauttamisesta.

Vuosikorttilistan rekisteriseloste löytyy myös Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilta.

This div height required for enabling the sticky sidebar