Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Weberin ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Saint-Gobain Weber (Weber) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Weber tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Weber on Pikkarala Frisbeegolfin pääyhteistyökumppani, joten Pro- ja Ama-radat ovat jatkossakin Weber-ratoja. Pikkarala Frisbeegolf porukka haluaa lämpimästi kiittää Weberiä ratojen rakentamisen ensivaiheen yhteistyöstä ja solmitusta uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pikkaralan ratojen käyttäjät huomaavat Pikkaralan Weber-ratojen ratakyltin #1 väylän tiipaikan yläpuolella. Pro- ja Ama-radat ovat Weber-ratoja ja niiden väylä #1 on Weberin nimikkoväylä (Weber-väylä). Weber-nimikkoväylän väyläopasteissa, korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen sivupalkissa ovat näkyvästi esillä Weberin logot.

Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Kahi, Lecaja Vetonit. Weberillä on Suomessa kahdeksan tehdasta, neljä aluevarastoa ja noin 300 työntekijää. Weberin Oulun kuivatuotetehdas sijaitsee vain puolen kilometrin etäisyydellä Pikkaralan radoista.

Weber-ratojen #1 väylän, Weber-väylän tiipaikka

Nykyinen rata-alue oli Weberin aikaisemmin omistamaa aluetta, jonka Pikkarala Frisbeegolf on hankkinut omistukseensa. Weber on suhtautunut alusta alkaen ratahankkeeseen erittäin myötämielisesti frisbeegolfradan rakentamiseksi entiselle maanottoalueelleen ja edistänyt merkittävästi uuden liikunta-alueen kehittämistä.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen ratayhteistyön jatkumisesta seuraavat kolme vuotta Weberin kanssa

This div height required for enabling the sticky sidebar