Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Wintergamesin 3. osakilpailu Pikkaralassa

Pohjois-Suomen frisbeegolfaajien talvikauden suosikkikisan Wintergamesin (WG) 3. osakilpailu pidetään Runebergin päivänä 5.2.2017 Pikkarala Frisbeegolfin talviradalla. Osakilpailu oli alun perin tarkoitus järjestää Hiirosen rata-alueella, mutta ensi viikonlopun aikana siellä pidetään hiihtosuunnistuskilpailut, joten WG:n johtaja Pasi Laukkanen päätti siirtää WG-kisan eri rata-alueelle. Pikkarala Frisbeegolf tukee WG:n järjestämistä ja antaa ilmaiseksi Pikkaralan radan WG-kisan käyttöön. WG-kisassa käytetään ensimmäisen kerran skoorin-järjestelmää kisaajien rekisteröintiin ja tulospalveluun: kisaan voi ilmoittautua tästä.

WG-kisaajia Toppilassa, Kuva: Kajsa Wickström

Wintergamesin kisaajien määrä on ollut viime ja tänä talvena suuri, esim. edellisessä osakilpailussa oli 101 osanottajaa. Siten on hyvä syy olettaa, että Pikkarala Frisbeegolfin parkkipaikalla ja laavulla on sunnuntaina tungosta. Kilpailun TD toivoo, että kisaajat käyttävät kimppakyytejä, että kisaan osallistujien autot saataisiin mahtumaan radan parkkipaikalle.

Talviradan ensimmäisessä kisassa marraskuun lopussa Juha Koskelo saavutti voimassaolevan rataennätyksen 41 heittoa, – 13 par-tulokseen verrattuna.Pikkaralan talviliigan osakilpailuissa saavutettu paras tulos on -12 alle par-tuloksen. Siten kiinnostuneina seurataan, parannetaanko tai sivutaanko Juhan rataennätystä WG-kisassa.

Laavun grilli on luonnollisesti kisaajien käytössä; siellä kilpailijat voivat lämmitellä eväitään tai paistaa makkaroitaan ennen kisaa, väliajalla ja kisan jälkeen. Pikkaralan talvirata on varattu sunnuntaina 5.2.2017 vain WG-kisaajien käyttöön.

This div height required for enabling the sticky sidebar