Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Yhteistyökumppanit ja Pikkarala Frisbeegolf jatkaneet yhteistyösopimuksia kahdella vuodella

Pikkarala Frisbeegolfin vuosien 2019 – 2021 yhteistyökumppanit ja Pikkarala Frisbeegolf ovat sopineet, että yhteistyö jatkuu vuoden 2023 loppuun saakka. Yhteistyö yritysten kanssa ja niiden antama tuki on ollut Pikkarala Frisbeegolfille hyvin merkittävää erityisesti Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan alkuvaiheessa. Yhteistyökumppanien tuki on käytetty ratojen rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Pikkarala Frisbeegolfin porukka on hyvin tyytyväinen yhteistyön jatkumisista.

Weber

Pikkarala Frisbeegolfin radat on nimetty pääyhteistyökumppanin Saint-Gobain Weberin mukaisesti Weber-radoiksi. Pro-/Ama-ratojen väylä #1 on nimetty Weber-väyläksi. Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Kahi, Lecaja Vetonit. Weberillä on Suomessa kuusi tehdasta, neljä aluevarastoa ja noin 250 työntekijää. Weberin Oulun kuivatuotetehdas sijaitsee vain puolen kilometrin etäisyydellä Pikkaralan radoista.

Oulun ammattikorkeakoulu

Pro-/Ama-ratojen väylä #2 on nimetty Oamk-väyläksi. Oulun ammattikorkeakoulu Oamk tarjoaa AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon (YAMK) johtavaa koulutusta, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä erikoistumis- ja täydennyskoulutusta. Oamkissa opiskellaan informaatioteknologiaa, kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Lisäksi Oamkissa on ammatillinen opettajankoulutus. Opetuksen lisäksi Oamkin perustehtävä on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö.

Kaleva Media

Pro-/Ama-ratojen väylä #3 on nimetty Kaleva-väyläksi. Kaleva Media on paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo, joka tarjoaa kiinnostavaa paikallista sisältöä lukijoille sekä mainostajille kasvua kiihdyttävää markkinointikumppanuutta. Kaleva Median julkaisuja ovat: Kaleva, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Kolmiokirjan aikakauslehdet.

Pihlavat

Pro-/Ama-ratojen väylä #7 on nimetty Pihlavat-väyläksi. Pihlavat on Pohjois-Suomen alueella toimiva ikkuna- ja ovipalveluihin erikoistunut yritys. Se suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden haluaman ikkuna- ja oviremontin. Pihlavat hoitaa kaiken alusta loppuun erittäin asiakaslähtöisesti. Pihlavatin toimittamat Pihlan kotimaiset tuotteet ovat todella laadukkaita ja tunnettuja koko Suomessa.

Pörhö

Pro-/Ama-ratojen väylä #15 on nimetty Pörhö-väyläksi. Pörhön Autoliike on yli 65-vuotias pohjoisuomalainen autoliike ja yksi Suomen vanhimmista alan toimijoista. Pörhön liikkeet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla sekä Ylä-Savossa. Vuoden aikana noin 10 000 autoa löytää omistajansa Pörhön kautta.

R-kioski

Pro-/Ama-ratojen väylä #17 on nimetty Ärrä-väyläksi. Ratakadun ja Avohoitotalon R-kioskit tarjoavat asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita. Monet frisbeegolfaajat tuntevat hyvin Ärrän Tuija ja Janne Jaakon, joiden idea oli, että Pikkaralaan voisi rakentaa yksinomaan frisbeegolfille pyhitetyn rata-alueen. Siitä lähtien Tuija ja Janne ovat ahkeroineet vapaa-ajallaan Pikkaralan ratojen rakentamis- ja ylläpitohommissa.

Powergrip

Pro-/Ama-ratojen väylä #18 on nimetty Powergrip-väyläksi. Powergrip on Euroopan suurin frisbeegolftuotteiden erikoisliike. Suomen myymälät sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. PG:n verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden ja äskettäin PG julkisti laajentavansa ulkomaantoimintaansa. Powergrip myy Pikkaralan vuosikortteja ja päivälippuja Oulun myymälässään; niitä voidaan siellä ostaa käteisellä rahalla, pankki/luottokortilla tai liikuntaseteleillä.

Shell Pikkarala

Pro-/Ama-ratojen väylän #5 väyläopasteessa ja korissa ovat Shellin mainokset. Shell Pikkarala on Pikkaralan ratojen käyttäjille tuttu paikka: sieltä hankitaan Pikkaralan ratojen päivälippuja ja samalla hyödynnetään Shellin tarjoamia muita palveluja, kuten ostetaan virvokkeita, pientä purtavaa tai keittolounas ja ehkä myös polttoainetta autoon.

Oulun Vesi

Pro-/Ama-ratojen väylän #8 väyläopasteessa ja korissa ovat Oulun Veden mainokset. Oulun Veden tavoitteena on tuottaa edistyksellisiä, vastuullisia ja kustannustehokkaita vesihuoltopalveluja, jotka ovat maan parhaat. Oulun Vesi toimittaa asiakkailleen kohtuulliseen hintaan hyvälaatuista talousvettä ja huolehtii jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta sekä asuinympäristön kuivatusvesien johtamisesta toiminta-alueillaan siten, että vesistöt ja muu ympäristö säilyvät puhtaina.

Graali

Pro-/Ama-ratojen väylän #12 väyläopasteessa ja korissa ovat Graalin mainokset. Public House Graali on viihtyisä ja tunnelmallinen pubi ja se sijaitsee lähellä Oulun kauppatoria Saaristonkadulla. Graalin muhkeat nojatuolit, intiimit looshit ja rento baaritiski kutsuvat asiakkaita viettämään aikaa, nauttimaan aidon takkatulen tunnelmasta ja vaikkapa juttelemaan frisbeegolfista.

Discmania

Pro-/Ama-ratojen väylän #16 väyläopasteessa ja korissa ovat Discmanian mainokset. Discmania-brandin ja Spin18:n omistaja on maailman laajuisesti tunnettu Jussi Meresmaa, joka perusti Spin18:n yli 20 vuotta sitten. Spin18 valmistaa ja myy laajaa valikoimaa eri frisbeegolftuotteita, ja sen ennustettu liikevaihto oli viime vuonna 30 milj. euroa. Discmania on markkinajohtaja Euroopassa ja Spin18 käynnisti omien kiekkojen valmistuksen viime vuonna Skellefteån tehtaalla. Spin18:n toiminta sisältää myös DiscGolfPark-konseptin. Team Discmanian hyvin tunnettuja tiimipelaajia ovat mm. Simon Lizotte, Eagle McMahon ja Kyle Klein.

Eroon kannoista

Harjoittelukorialueen kahdessa korissa ovat Eroon kannoista -mainokset. Tmi Joona Kovaniemi/ Eroon kannoista tekee pihapuiden vaativia kaatoja, tonttien raivauksia ja kantojen jyrsintää. Lisäksi Kovaniemi tekee käsin veistettyjä piharakennuksia ja polttopuita oululaisille ja lähikuntien asukkaille.

K-Rauta Muhos

Harjoittelukorialueen korissa on K-Rauta Muhoksen mainos. K-Rauta Muhos on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun. Uudistunut K-Rauta Muhos auttaa sekä kodin kunnostamisen ensikertalaisia että ammattilaisia onnistumaan heidän hankkeissaan.

Topcon

Harjoittelukorialueen korissa on Topconin mainos. THS:n emoyhtiö Topcon on japanilainen pörssiyhtiö, jonka liiketoiminta kattaa kaikki mantereet globaalisti. THS valmistaa ja myy silmäterveyden ohjelmistoja globaalisti. Asiakkaita ovat ensisijaisesti optikkoketjut ja silmäsairaalat. THS EMEAn pääkonttori on Oulun ydinkeskustassa, mistä käsin sekä valmistetaan yhtiön viimeisintä pilviteknologiaa että hallinnoidaan Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan markkinoita.

This div height required for enabling the sticky sidebar