Yritysvuosikortti

Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden tukea henkilökuntansa omaehtoista liikuntaa yritysvuosikortin avulla. Frisbeegolfia harrastetaan porukassa, joten se antaa oivat puitteet yrityksen/yhteisön yhteishengen kehittämiseen.

Yritysvuosikortti antaa yrityksen tai yhteisön neljälle työntekijälle oikeuden samanaikaisesti käyttää Pikkarala Frisbeegolfin ratoja. Lisäksi yrityksen/yhteisön logo lisätään sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston Kumppanit-sivulle että Pikkaralan parkkialueen ilmoitustaululle.

Vuoden 2020 yritysvuosikortin käyttöoikeus on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka ja sen hinta on 300 € + alv.

Yritysvuosikortin käyttö

Yritysvuosikorttia saavat käyttää vain kortissa nimetyn yrityksen/yhteisön työntekijät.

Kun yrityksen/yhteisön 1…4 henkilön ryhmä harrastaa frisbeegolfia Pikkaralan radoilla, ryhmän yhdellä henkilöllä pitää olla yritysvuosikortti esillä kiekkolaukussa.

Yritysvuosikortin hankinta ja toimittaminen:

1) Yrityksen/yhteisön henkilö ilmoittaa soittamalla/sähköpostilla Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenelle (yhteystiedot löytyvät täältä) tai hallituksen jäsen saa tiedon yritykseltä/yhteisöltä, että se haluaa hankkia yritysvuosikortin.

2) Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsen toimittaa henkilökohtaisesti vuosikortin ja laskun yritykseen/yhteisöön tai lähettää ne postitse yrityksen/yhteisön yhteyshenkilölle.

Yritys saa vuosikortin edut välittömästi käyttöönsä sen jälkeen, kun vuosikortti on toimitettu yritykselle/yhteisölle.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.