Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Yritysvuosikortti

Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden tukea henkilökuntansa omaehtoista liikuntaa yritysvuosikortin avulla. Frisbeegolfia harrastetaan porukassa, joten se antaa oivat puitteet yrityksen/yhteisön yhteishengen kehittämiseen.

Yritysvuosikortti antaa yrityksen tai yhteisön neljälle työntekijälle oikeuden samanaikaisesti käyttää Pikkarala Frisbeegolfin ratoja. Lisäksi yrityksen/yhteisön logo lisätään sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuston Kumppanit-sivulle että Pikkaralan parkkialueen ilmoitustaululle.

Vuoden 2020 yritysvuosikortin käyttöoikeus on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka ja sen hinta on 300 € + alv.

Yritysvuosikortin käyttö

Yritysvuosikorttia saavat käyttää vain kortissa nimetyn yrityksen/yhteisön työntekijät.

Kun yrityksen/yhteisön 1…4 henkilön ryhmä harrastaa frisbeegolfia Pikkaralan radoilla, ryhmän yhdellä henkilöllä pitää olla yritysvuosikortti esillä kiekkolaukussa.

Yritysvuosikortin hankinta ja toimittaminen:

1) Yrityksen/yhteisön henkilö ilmoittaa soittamalla/sähköpostilla Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsenelle (yhteystiedot löytyvät täältä) tai hallituksen jäsen saa tiedon yritykseltä/yhteisöltä, että se haluaa hankkia yritysvuosikortin.

2) Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsen toimittaa henkilökohtaisesti vuosikortin ja laskun yritykseen/yhteisöön tai lähettää ne postitse yrityksen/yhteisön yhteyshenkilölle.

Yritys saa vuosikortin edut välittömästi käyttöönsä sen jälkeen, kun vuosikortti on toimitettu yritykselle/yhteisölle.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.

This div height required for enabling the sticky sidebar