Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Yritysvuosikortti

Pikkarala Frisbeegolf julkistaa uutuutena ensi vuodelle yrityksille tarkoitetun yritysvuosikortin, joka antaa yrityksen 4 työntekijälle oikeuden käyttää samanaikaisesti Pikkarala Frisbeegolfin ratoja. Tämä tarkoittaa sitä, että 1…4 henkilön ryhmä yrityksen työntekijöitä voi samaan aikaan harrastaa frisbeegolfia Pikkarala Frisbeegolfin radoilla. Korttia ei ole nimetty tietyille henkilöille, kuten henkilökohtaisissa vuosikorteissa, vaan yrityksen eri henkilöt voivat sitä käyttää.

Yritysvuosikortti
Yritysvuosikortti

Monet yritykset tukevat henkilökuntansa omaehtoista liikunta- ja harrastustoimintaa maksamalla osan siitä työntekijän puolesta. Tyypillinen tukimalli on tarjota liikuntaseteleitä yrityksen työntekijälle; siten voitaisiin ajatella, että Pikkarala Frisbeegolfin yritysvuosikortti on ”liikuntaseteli”, jolla yritys kannustaa työntekijöitään aktiiviseen liikunta- ja harrastustoimintaan.

Jos työnantajasi tukee työntekijöiden omaehtoista liikuntatoimintaa, ehkäpä voisit ehdottaa yrityksesi henkilöstöosastolle Pikkarala Frisbeegolfin yritysvuosikortin hankintaa.

Tietoa yritysvuosikortista ja sen hankinnasta löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta.

This div height required for enabling the sticky sidebar