Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Teemu Holappa Team Pikkarala Frisbeegolfin tiimipelaajaksi

Teemu Holappa on Team Pikkarala Frisbeegolfin uusin tiimipelaaja; Teemu liittyy Team Pikkarala Frisbeegolfiin vuoden 2021 alussa. Jenni Eskelinen, Jukka Tyni ja Kristian Kuoksa jatkavat edelleen ensi vuonna tiimin tiimipelaajina. Team Pikkarala Frisbeegolfin toiminnan tavoitteena on tukea tiimipelaajien taitojen kehittymistä mm. tarjoamalla heidän käyttöönsä Pikkaralan ratojen mainiot harjoitteluolosuhteet ja osallistumalla myös osaltamme kilpailumatkojen ja maksujen kustannuksiin.

Teemu on harrastanut frisbeegolfia 10 vuoden ajan ja hän alkoi osallistua varsin pian lajin aloituksestaan myös sen kilpailuihin, aluksi Oulun seudulla, mutta lähes saman tien hän kilpaili koko Suomen alueella ja ulkomailla. Teemu on menestynyt mainiosti MP40-luokassa ja on luokan kaksinkertainen Suomen mestari vuosilta 2017 ja 2018. Vuonna 2018 hän osallistui myös lajin EM-kisoihin, joissa hän saavutti MP40-luokassa 9. sijan. Teemu kertoo, että hänen kilpailijauransa tulevaisuuden tavoitteena on mm. kolmannen Suomen mestaruuden saavuttaminen frisbeegolfissa.

Täältä löytyy lisää tietoa Teemusta ja hänen kommentteja urastaan: Teemu.

Teemu on hyvinkin tuttu ja arvostettu henkilö Oulun seudun frisbeegolfkilpailijoiden keskuudessa ja hänen mukaan tulonsa vahvistaa Team Pikkarala Frisbeegolfin toimintaa. Team Pikkarala Frisbeegolf toiminta on käynnistynyt tämän vuoden aikana ja siitä saatuja kokemuksia tullaan hyödyntämään ja toimintaa edelleen kehittämään ensi vuoden aikana. Teemu ja muut tiimipelaajat tulevat esiintymään tutuilla frisbeegolfin some-foorumeilla, kuten Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa.

This div height required for enabling the sticky sidebar